INFORMARE LOCUITORI

Conform notificării primite de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Dobrogea” Constanţa, în data de 18.01.2018 în intervalul orar 10.15-16.00, Oraşul Eforie se află sub cod portocaliu – intensificări ale vântului cu rafale de 70-85 km/oră, ninsoare viscolită, vizibilitate sub 50 de metri.

Primaria Eforie a constituit, pe perioada codului portocaliu, o echipa operativă de intervenţie cu scopul de a identifica si remedia eventualele avarii produse de timpul nefavorabil. Vă rugăm să semnalaţi orice situaţii care reclamă prezenţa noastră la numerele de telefon ale Dispeceratului Poliţiei Locale Eforie, respectiv 0241 748 116 şi 0728 281 870, pentru a putea interveni în timp util.

Deja trei stalpi de electricitate au fost dărâmaţi, în acest caz fiind anunţat dispeceratul Enel. Au fost deteriorate acoperişurile de la locuinţele sociale ANL Eforie Sud şi blocurile ANL Eforie Nord. Totodată, echipe speciale ale Primariei Eforie au degajat arborii dislocati de vantul puternic. Avariile au afectat partial alimentarea cu electricitate, in prezent lucrandu-se la restabilirea furnizarii energiei electrice. Nu au fost consemnate victime din randul locuitorilor oraşului.

Ţinând cont de faptul că s-ar putea prelungi intervalul de cod portocaliu, Primăria Oraşului Eforie îndeamnă cetăţenii oraşului Eforie la prudenţă în ceea ce priveşte deplasările pietonilor precum şi atenţionează conducătorii auto să nu parcheze automobilele în  imediata vecinătate a copacilor şi a stâlpilor.

Vă mulţumim!

Sari la conținut