PROCES VERBAL 13.01.2021

Incheiat astazi, 13.01.2021, in sedinta extraordinara-de indata a Consiliului Local Eforie ce se desfășoară la sediul acestuia din Eforie Sud, str. Avram Iancu.

La ședința sunt prezenți: Abdula Doina-Geta, Andrei Vasile, Berheci Georgiana, Chiru Gigi-Christian, Diaconu Ovidiu-Ioan, Izet Hasan-Levent, Mincea Anisoara, Munteanu Dumitru, Nagy Catalin-Tiberiu, Orbocea Daniel-Victor, Samson Elisabeta, Saracila Lucia, Tode Antonela, Tudor Silviu-Antonio.

Lipseste: Ciocanel Niculae, Ganea Valentin, Pirvescu Floarea.

Participa dl. Preoteasa Gabriel-Secretar oras, dl.Bucuresteanu Alexandru-Sef SJAAC, dna Cretu Cecilia-Sef Serviciu Afaceri Externe si Protocol.

Dna Samson este presedinte de sedinta.

Dna Samson – Buna ziua! Deschid sedinta de astazi cu un “La multi ani!”. Va doresc numai sanitate, prosperitate si tot ce va doriti. Supunem la vot ordinea de zi. Avem 2 puncte.

Se inregistreaza 14 voturi pentru ordinea de zi.

PCT.1 – Proiect de hotarare privind aprobarea proiectului si a cheltuielilor legate de proiectul cu titlul „CONSOLIDAREA CAPACITATII UNITATILOR DE INVATATMANT PREUNIVERSITAR DE STAT DIN ORASUL EFORIE IN VEDEREA GESTIONARII CRIZEI CAUZATE DE COVID 19 PRIN ACHIZITIONAREA DE ECHIPAMENTE IT”

Dna Cretu – Prezinta raportul de specialitate. Este vorba despre proiectul de dotare cu echipament IT a celor doua unitati scolare, Liceul Carmen Silva si Scoala Generala Eforie Nord. Avand in vedere criza aceasta COVID, se sustin foarte multe cursuri on line si institutiile scolare trebuie dotate corespunzator. Am cerut necesarul de la scoli si au rezultat aceste sume. Cofinantarea este de 2%.

Se supune la vot proiectul de hotarare si se inregistreaza 14 voturi pentru.

PCT.2 – Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului si a cheltuielilor legate de proiectul cu titlul „CONSOLIDAREA CAPACITATII UNITATILOR DE INVATATMANT PREUNIVERSITAR DE STAT DIN ORASUL EFORIE IN VEDEREA GESTIONARII CRIZEI CAUZATE DE COVID 19 PRIN ACHIZITIONAREA DE ECHIPAMENTE SANITARE”

Dna Cretu – Prezinta raportul de specialitate. Aici avem cofinantare de 0%. Valoarea proiectului este de 685.000 lei. Nu am cumparat masti si manusi pentru ca sunt destul de ieftine. Am preferat sa cumparam echipamente medicale care sunt destul de scumpe.

Se supune la vot proiectul de hotarare si se inregistreaza 14 voturi pentru.

Dna Samson – Declar sedinta inchisa.

Drept pentru care am încheiat prezentul proces-verbal, într-un exemplar.

Sari la conținut